پرکاری تیروئید و بیماری های قلبی

پرکاری تیروئید و بیماری های قلبی

مشکلات متعدد در رابطه با تیروئید وجود دارد که یکی از آن ها پرکاری تیروئید و بالا بودن سطح هورمون تیروئید می باشد که کمتر شایع است.

علائم پرکاری تیروئید مثل بی خوابی عدم تحمل کردن گرما کاهش وزن گرسنگی شدید تعریق زیاد و شل شدن مدفوع هم هست هورمون تیروئید بیش از اندازه باعث ضربان قلب و سریعتر شدن تپش های قلب میشود و امکان دارد و قلب را به هم بریزد.

یکی از آنها دریچه دهلیزی است که یک رابینز را در حفره های بالایی قلب وجود می آورد نشانه های مرتبط با آن تپش قلب و گاهی ناگهانی از ضربان قلب می باشد.

افرادی که به پرکاری تیروئید تیروئید مبتلا هستند امکان دارد فشار خون آنها بالا باشد.

در فردی که مبتلا و گرفتگی و سفتی عروق قلب است ترکیبی از یک ضربان قلب شدید و فشار خون بالا درد زیادی را در قفس سینه به وجود.

بیماری قلبی زمانی به وجود می‌آید غده تیروئید بیش از اندازه هورمون تیروئید را تولید کنند یا دوز داروی تیروئید شما بیش از حد باشد.

هورمون اضافی تربن هر سیستم شما را تحت تاثیر خود قرار می دهد این علائم شامل عصبی بودن تپش قلب ناشی از ضربان قلب بالا احساس گرمای شدید در هنگام راحتی دیگران کاهش وزن مشکل خواب است.

در صورت عدم درمان پرکاری تیروئید و ضربان قلب بالا میرود و تحت تاثیر هورمون تیروئید قلب مجبور است بیشتر از اندازه فعالیت با این وضعیت می‌تواند منجر به حرکت چندین مشکل شود.

یکی از موارد تحت تاثیر تیروئید به هم ریختن ریتم های قلب است چندین اختلال در ریتم قلب وجود می‌آورد رایج ترین آن تاکی کاردی سینوسی می باشد که ضربان قلب را بشدت بالا می‌برد.

مطالعه بیشتر  آریتمی قلبی چیست؟

در این شرایط در هر دقیقه ضربان خواهد داشت زیرا سینوس یکی نامنظم در حفره قلبی به وجود می آورد.

یکی از مواردی که تحت تاثیر تیروئید قرار می‌گیرد فشار خون بالا است در زمانی که پرکاری تیروئید وجود دارد در خونشان خواهند شد و فشار دیاستولیک می‌شود.

مقدار بیش از حد هورمون تیروئید باعث افزایش نیروی انقباض قلب و افزایش فشار سیستولیک آن می شود.

یکی از مواردی که تحت تاثیر تیروئید قرار می گیرد فشار خون بالا است در زمانی که پرکاری تیروئید وجود دارد در تاریخ نشان خواهند شد و فشار دیاستولیک می شود.

مقدار بیش از حد هورمون تیروئید باعث افزایش نیروی انقباض قلب و افزایش فشار سیستولیک آن می شود نارسایی قلبی از موارد تحت تاثیر تیروئید بر قلب میباشد.

تیروئید پرکار باعث نارسایی قلبی خواهد شد نارسایی قلبی بیماری است که در آن قلب می تواند به اندازه کافی خون پمپاژ کند درمان پرکاری تیروئید در این نوع مشکلات باعث بهبود قلب هم خواهد شد.

چه کسی در مرز مشکل تیروئید است؟

چه کسی در مرز مشکل تیروئید است
چه کسی در مرز مشکل تیروئید است

عواملی مثل نژاد جنسیت سن سابقه خانوادگی سابقه بیماری بر روی مشکلات تیروئید تاثیر می گذارد.

سفید پوستان نسبت به افرادی که سیاه پوست است میزان کم کاری تیروئید بیشتری را دارد خانم ها ۵ تا ۸ برای آقایان در معرض مشکلات تیروئید قرار می‌گیرند.

کم کاری تیروئید با افزایش سن و به خصوص بعد از ۳۰ سالگی افزایش پیدا می‌کند.

افرادی که بستگان درجه ای که آنها مثل خواهر برادر و والدین آنها دچار کم کاری یا پرکاری تیروئید هستند در معرض بیشتر قرار می گیرد.

مشکلات تیروئید در میان افرادی که سابقه خانوادگی خواسته شخصی از بیماری خاصی دارند مثل دیابت نوع یک کم خونی مخرب بیماری آدیسون آرتریت روماتوئید مو های خاکستری زودرس امکان اینکه تیروئید بگیرند بیشتر است.

بررسی تاثیر تیروئید بر روی قلب و مشکلات قلبی

غده تیروئید کم کار قدرتمند کوچک در بدن می باشد این پایگاه کنترل بسیاری از قسمت های بدن را در دست گرفته است و در حقیقت این غده کنترل مصرف انرژی در سطح بدن را برعهده دارد.

مطالعه بیشتر  بیماری مادرزادی قلبی

از اندام های داخلی بدن که تحت تاثیر تیروئید هستند قلب می باشد تاثیر تیروئید بر روی قلب و مشکلات قلبی چه موضوعی است که در این مقاله به آن پرداخته ایم.

دلایل پرکاری تیروئید

دلایل پرکاری تیروئید
دلایل پرکاری تیروئید

پرکاری تیروئید دلیل متفاوت در کشور و در جریان آن ها بیماری گریوز است که این یک بیماری خود ایمنی می باشد.

در این بیماری آنتی بادی هایی که ساخته می شوند تیروئید را تحریک می‌کند و به ترشح هورمون بیش از اندازه آن می‌ پردازند.

بیماری گریوز در خانم ‌ها بسیار شایع است و مشکلات خانوادگی هم دارد ولی یک نوع بیماری ژنتیکی است.

علائم بالینی

زمانی که هورمون تیروئید افزایش پیدا می کند سوخت و ساز بدن بالا می رود و باعث علائمی مثل تپش قلب افزایش فشار خون و لرزش دست میشود.

تعریق زیاد باعث میشود که تحمل گرما را نداشته باشید و حرکات روده بالا میرود.

کاهش وزن را به دنبال دارد و در خانم ها باعث منظم شدن سیکل قاعدگی آنها می‌شود امکان دارد غده تیروئید وجود دارد و حتی به گواتر هم تبدیل شود که چشم را برجسته می‌کند و یا تغییرات زیر در چه صورت به وجود می‌آورد.

از علائم دیگر پرکاری تیروئید می تواند افزایش اشتها و بی قراری عدم توانایی تمرکز ضعف ضربان قلب های نامنظم مشکلات خوابیدن خارج ریزش موهای ضعیف و شکننده تهوع و استفراغ رشد پستان در آقایان اشاره کرد.

درصد وجود چنین نشانه‌هایی حتما باید به اورژانس مراجعه کنید اگر سرگیجه شدید دارید نفس عمیق نمی توانید و  ضربان قلب تند و نامنظم شده است حتما باید به پزشک مراجعه کنید.

پرکاری تیروئید می تواند فیبریلاسیون دهلیزی که جایزه خالی صمیم قلب میشود را به وجود آورد و خطرناک است و همچنین می تواند نارسایی های قلبی را تشکیل دهد.

مطالعه بیشتر  تپش قلب چیست؟

تشخیص پرکاری تیروئید

تشخیص پرکاری تیروئید
تشخیص پرکاری تیروئید

انجام آزمایشاتی که مرتبط با tsh و کلسترول است همچنین آزمایش هایی که میزان هورمون تیروئید را در مورد بررسی قرار می‌دهد اجباری است.

هیپوفیز ترشح می‌کند سبب تحریک تیروئید می شود در موقعی که مقدار هورمون تیروئید طبیعی است مقدار بررسی می‌کند و متابولیسم که از علائم پرکاری تیروئید است را مشخص می کند.

سونوگرافی از چه اندازه تیروئید وجود توده را مشخص می کند.

ام آر آی و سی تی هم می تواند هیپوفیز را بررسی کند و دلایل پرکاری تیروئید را نشان دهد اسکن رادیواکتیو تیروئید مقدار جذب ید در تیروئید و چگونگی آن را بررسی می کند.

دیابت و فشار خون بالا زمینه‌ساز مشکلات قلبی هستند.

سکته قلبی اشکالات دریچه قلب بیماری های روماتیسمی قلب از بیماری هایی که زمینه ساز نامنظم های قلب هم می شود و مشکلات تیروئیدی بر روی قلب تاثیر مستقیم می گذارد و مشکلات  بتنی به وجود می آورند.

از مشکلاتی که پرکاری تیروئید می تواند به وجود آورد و این است که قلب بزرگ می شود.

آن طرف خارج شود تاثیرات زیادی بر روی شکل و فرم اصلی قلب می گذارد در بیماری که کاری تیروئید وجود دارد مهار کردن آن به دست دارو انجام می‌شود و عملکرد خود را کم می کند.

در مواردی که پزشک تشخیص بدهد بافت تیروئیدی بیش از اندازه بزرگ شده است به صورت فیزیکی و در طی یک عمل جراحی حذف خواهد شد اما در این شرایط امکان دارد لازم باشد آخر عمر وجود داشته باشد.

فقط با استفاده از یک سری از دارو ها هورمون ها کنترل شود اگر تا این مشکلات را داشتید و یا زمینه خانوادگی دارید حتما باید به پزشک مراجعه کنید تا مشکلاتتان حل شود و بیماری شما درمان شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *