اکو کاردیوگرافی چیست؟

اکو کاردیوگرافی چیست؟

یکی از روش های کاربردی و قطعی برای تشخیص آسیب های مربوط به ناحیه قلب اکوکاردیوگرافی است، این فرآیند کاملاً ساده بوده و هیچگونه عارضه ای را به همراه نخواهد داشت.

بسیاری از متخصصان برای تشخیص آسیب های داخلی و مربوط به بخش های مختلف قلب ابتدا سعی دارند فعالیت الکتریکی قلب را مورد بررسی قرار داده تا بتوانند با هر ضربان یک سیگنال الکتریکی تولید کنند،.

این فرآیند به اصطلاح اکوکاردیوگراف نامیده میشود که روش قطعی برای بررسی عملکرد قلب می باشد، در فرایند اکوکاردیو گرافی به واسطه امواج صوتی تصاویری از عملکرد قلب ثبت خواهد شد.

شاید این سوال برای شما هم به وجود آید که اکوکاردیوگرافی را چه زمانی انجام می‌ دهند، افرادی که با درد قفسه سینه مواجه هستند و یا سوزش بسیار زیادی را در ناحیه قلب احساس می‌ کنند به پزشک مراجعه کرده و متخصصان با استفاده از اکوکاردیوگرافی سعی دارد عملکرد قلب را بررسی کنند.

اگر دچار تنگی نفس مکرر میشوید باید بدانید که گاهاً اختلالاتی در عملکرد قلب به وجود آمده که باید مورد بررسی قرار بگیرد.

ضربان تند قلب و یا احساس لرزش در ناحیه قلب می‌ تواند نشان‌ دهنده عوارض خطرناک باشد، با این حال اگر احساس می کنید که ضربان قلب شما نا منظم است به پزشک مراجعه کرده تا متخصصان برای بررسی های دقیق از روند اکوکاردیوگرافی استفاده کنند.

متخصصان با شنیدن صدای قلب نمی توانند به درستی تشخیص دهند که عارضه پیش آمده چیست و چگونه برطرف میشود، در این شرایط تمایل دارند که با فرآیند اکوکاردیوگرافی دقیق‌ تر قلب را بررسی کرده تا بتوانند عوارض پیش آمده را بهبود ببخشند،.

افراد بالای ۵۰ سال و تمامی کسانی که سابقه بیماری قلبی در خانواده دارند ممکن است علائم بیماری قلبی را تجربه کنند، با این شرایط باید بدانید که استفاده از اکوکاردیوگرافی روش قطعی برای بررسی عوارض پیش آمده است که بعد از آن متخصصان می توانند روش های درمانی را هر چه سریع تر آغاز کنند.

موارد استفاده از اکوکاردوگرافی

موارد استفاده از اکوکاردوگرافی
موارد استفاده از اکوکاردوگرافی

قلب عضو مهمی در بدن است که هرگونه عارضه کوچک و بزرگ می‌ تواند بر سلامت آن اثرگذار بوده و نهایتاً نتایج منفی در سراسر بدن از خود بجای می گذارد.

متخصصان و پزشکانی که در زمینه درمان و رفع آسیب‌ های قلبی فعالیت دارند روش‌ های تشخیصی مانند اکوکاردوگرافی را بسیار مناسب و کاربردی دانسته و معتقدند که با این شیوه می‌ توانند آسیب‌ های پنهان و آشکار را در قلب بررسی نمایند.

معمولا آسیب‌ ها و بیماری‌ های قلبی علائم و نشانه‌ هایی دارند که با شدت متفاوتی برای افراد اتفاق می‌ افتد، اما متخصصان در این موقعیت به تمامی مراجعین توصیه دارند که به محض مشاهده علائم نامعقول در عملکرد قلب و هرگونه درد در قفسه سینه سریعا به مراکز درمانی مراجعه کنند.

یکی از روش‌ های تشخیصی کاربردی و البته بسیار مهمی که در علم پزشکی کمک شایانی به تشخیص بیماری‌ های قلبی می‌ کند اکوکاردوگرافی می‌ باشد که کاربردهای بسیار زیادی داشته و روند انجام آن بسیار ساده و کم خطر است.

به واسطه انجام اکوکاردوگرافی که نوعی تصویربرداری به واسطه امواج صوتی است، پزشک می‌ تواند بخش‌ های مختلف قلب را بررسی کرده و از سلامت و عملکرد درست قلب مطمئن خواهد شد.

تحقیقات انجام شده نشان می‌ دهد که اکوکاردوگرافی هیچ گونه ضرری برای سلامتی ندارد و حتی بانوان باردار می‌ توانند این فرایند تشخیصی را انجام داده و اطمینان داشته باشید که امواج صوتی هرگز خطری برای جنین و مادر به همراه نخواهد داشت.

موارد استفاده از اکوکاردوگرافی بسیار زیاد است و زمانی که پزشک تشخیص دهد روند پمپاژ خون با اختلال مواجه شده است به واسطه اکوکاردوگرافی می‌ توانند این مسئله را بررسی کرده و کوچک‌ ترین عوارض نمایان می‌ گردد.

همچنین باید بدانید که در صورت لخته شدن خون در قلب و تجمع مایعات گوناگون در کیسه اطراف قلب پزشک می‌ تواند از اکوکاردوگرافی استفاده کرده تا تمامی احتمالات بررسی شود.

تمامی متخصصان معتقدند که جهت بررسی هرگونه مشکل و آسیب در دریچه های قلب‌ اکوکاردوگرافی روشی تشخیصی بسیار خوبی خواهد بود و با درصد خطای بسیار کم دیگر مشکلات از جمله صدمات مربوط به آئورت نیز بررسی خواهد شد.

در روند انجام اکوکاردوگرافی از امواج صوتی استفاده میشود، این فرایند باعث میشود تا بخش‌ های عمقی قلب نیز به راحتی قابل مشاهده بوده و هرگونه آسیب بدون دردسر و بدون نیاز به انجام عمل‌ های تخصصی بررسی خواهد شد.

 

روش استفاده از اکوکاردوگرافی به چه شکل است؟

روش استفاده از اکوکاردوگرافی به چه شکل است؟
روش استفاده از اکوکاردوگرافی به چه شکل است؟

پیش از آنکه مراحل انجام اکوکاردوگرافی را برایتان شرح دهیم باید بدانید که متخصصان برای بررسی کارکرد قلب این روش تشخیصی را انجام خواهند داد و ضمن انجام آن روند پمپاژ خون به خوبی ارزیابی شده و اگر تومور و یا عفونتی در دریچه‌ های قلب وجود داشته باشد به آسانی قابل مشاهده خواهد بود.

مطالعه بیشتر  ساختار و آناتومی قلب

متخصصان و پزشکان با واسطه اکوکاردوگرافی هرگونه مشکلات مربوط به عروق خونی و حفره‌ های غیر طبیعی در قلب را بررسی کرده و این شرایط باعث میشود که خیلی زود به آسیب‌ های قلبی پی ببرند‌.

همه ما حداقل یک بار هم که شده سونوگرافی را انجام داده‌ ایم و می‌ دانیم که با استفاده از دستگاه‌ های مخصوص و به واسطه به کارگیری امواج صوتی پزشک می‌ تواند تصاویری واضح و دقیق را از اندام‌ های داخلی دریافت نمایند.

اکوکاردوگرافی نیز با همین شیوه انجام میشود، پزشکان یک دستگاه مبدل را در اختیار داشته که مقداری از ژل بر پایه آب بر روی آن قرار می‌ دهند، توجه کنید که این ژل هیچ گونه آسیب و حساسیتی در سطح پوست ایجاد نمی‌ کند و تنها برای روان‌ تر شدن حرکت مبدل مورد استفاده قرار می‌ گیرند، پس از آن متخصصان نیاز است که هرگونه پوشش را از سطح پوست برداشته و مبدل را مستقیماً بر روی پوست قرار می‌ دهند، در چنین موقعیتی پزشک می‌ تواند تصاویری واضح و همچنین صوت لازم را از قلب دریافت کرده و بر روی یک مانیتور تصاویر بدون مشکل و کاملاً شفاف ثبت میشود.

ناگفته نماند که ضمن استفاده از اکوکاردوگرافی نیاز به هیچ گونه مراقبت نداشته و پس از آن هیچ محدودیتی نخواهید داشت، تنها مهم است که حدوداً دو الی سه ساعت قبل از انجام اکو از انواع مواد غذایی و آب سرد استفاده نکنید تا مبادا اختلالی در روند اکوکاردوگرافی اتفاق بیفتد.

برای انجام اکوکاردوگرافی فرد باید در پوزیشنی قرار بگیرد که پزشک به آسانی به قفسه سینه و قلب دسترسی داشته باشد، مبدل متصل به دستگاه را بر قفسه سینه قرار داده و با چرخش‌ های اصولی تمامی بخش‌ های مختلف قلب را بررسی خواهند کرد.

انواع اکوکاردوگرافی

انواع اکوکاردوگرافی
انواع اکوکاردوگرافی

زمانی که متخصصان برای بررسی آسیب‌ های قلبی اکوکاردوگرافی را روشی مناسب می‌ دانند این مسئله به وجود می‌ آید که کدام روش از اکوکاردوگرافی برای افراد مناسب است.

همواره باید بدانید که اکوکاردوگرافی با تنوع زیاد مورد استفاده قرار می‌ گیرد که از مهمترین آنها می‌ توان به اوکوکاردوگرافی دالپر، اکوکاردوگرافی ترانس توراسیک، ترانس آترواکلید، اکوکاردوگرافی دوبعدی، سه بعدی، اکو استرس و رنگی اشاره کرد.

در این مطلب به اختصار هر کدام از آنها را برایتان شرح خواهیم داد تا بدانید که در طی انجام اکوکاردوگرافی چه روند تخصصی انجام می‌ پذیرد.

اکوکاردوگرافی دالپر زمانی استفاده میشود که پزشک بخواهد فعالیت قلب را به طور دقیق ارزیابی کند، در روند انجام این تست سرعت جریان خون ارزیابی میشود، همچنین به واسطه انجام اکوکاردیوگرافی دالپر پزشکان تنگی قلب، فشار داخل قلب و روند بازگشت و خروج ضایعات را بررسی می‌ کنند.

ضمن انجام اکوکاردوگرافی ترانس توراسیک پزشکان از امواج صوتی استفاده خواهند کرد و تصاویری را از قلب دریافت می‌ کنند، در روند انجام این نوع اکوکاردوگرافی پزشک سلامت عمومی قلب را بررسی کرده و موارد خاصی مانند ضربان قلب و هرگونه مشکلات قلبی احتمالی نیز ارزیابی خواهد شد.

توجه داشته باشید که ضمن انجام اکوکاردوگرافی ترانس توراسیک فرد هیچگونه محدودیتی تجربه نکرده و این فرایند کاملاً غیر تهاجمی شناخته میشود، همچنین پزشکان با این روش متوجه خواهند شد که قلب چگونه کار می‌ کند و سلامت آن در هر لحظه ارزیابی خواهد شد.

اکوکاردیوگرافی دو بعدی نسبت به سایر روش‌ های تصویربرداری ساده‌ تر و ابتدایی‌ تر می‌ باشد و عموم پزشکان با استفاده از امواج صوتی تصاویر را از قلب دریافت کرده و میزان و وخامت بیماری‌ ها را ارزیابی خواهند کرد.

ناگفته نماند که تصاویر به دست آمده از اکوکاردوگرافی دوبعدی معمولاً مسطح است و اغلب برای اندازه‌ گیری بخش های مختلف قلب و ضخامت دیواره‌ های قلب مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

حال که با انواع اکوکاردیوگرافی آشنا شده‌ اید باید بدانید که اکو سه بعدی یکی از بهترین و پرطرفدارترین فرایندهای تخصصی جهت تصویربرداری از قلب می‌ باشد، تصاویری که به صورت مسطح دریافت میشود را می‌ توانید با ابزار خاصی به صورت سه بعدی مشاهده کنید، در این شرایط بررسی تمام دریچه‌ های قلب و بطن‌ های چپ و راست و هرگونه قسمت‌ های داخلی و مخفی قلب نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کیفیت تصاویری که از طریق اکوکاردوگرافی سه بعدی دریافت میشود بسیار زیاد است به گونه‌ ای که پزشک حتی کوچک‌ ترین آسیب‌ ها را به راحتی متوجه شده و به نوعی می‌ توان به این روش تشخیصی اعتماد کرد و دیگر نیازی به فرایندهای مختلف و تصویربرداری مجدد از قلب نخواهید داشت.

یکی دیگر از انواع اکوکاردیوگرافی را با نام اکو استرس می شناسند، ضمن انجام اکو استرس پزشک روند خونرسانی به قسمت‌ های مختلف قلب را بررسی کرده و اگر آسیبی در ماهیچه‌ های قلب وجود داشته باشد به این واسطه مشخص خواهد شد.

پس باید بدانید که اگر هدف پزشک بررسی ماهیچه قلب و عملکرد آن باشد اکوکاردوگرافی استرس انجام می‌ پذیرد.

نوع دیگری از انواع اکوکاردوگرافی را رنگی می‌ نامند، در روند انجام اکوکاردوگرافی رنگی پزشک اقدام به بررسی سلامت و عملکرد قلب و شریان‌ های اصلی می‌ کند و متوجه خواهد شد که سرعت جریان خون تا چه حد است و اگر اختلالی در این روند وجود داشته باشد به آسانی متوجه خواهند شد.

مطالعه بیشتر  الکتروکاردیوگرام چیست؟ بهترین روش تشخیص

اکوکاردوگرافی رنگی روشی مناسب برای ارزیابی آسیب‌ ها و نقایص مادرزادی در قلب است و اگر اختلالی همچون تنگی و یا اتساع در دریچه‌ های قلب وجود داشته باشد به این واسطه مشخص خواهد شد.

کاردیوگرافی چه زمانی کاربرد دارد؟

کاردیوگرافی چه زمانی کاربرد دارد؟
کاردیوگرافی چه زمانی کاربرد دارد؟

پس از آنکه شخصی با احساس درد در ناحیه قلب به پزشک مراجعه می‌ کند، متخصصان اکو کاردیوگرافی را بهترین روش برای تشخیص عوارض داخلی می‌ دانند اما گاها این مسئله به وجود می‌ آید که اکوکاردیوگرافی در چه زمانی مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

اگر ضربان قلب نامنظم باشد و یا سریع تر حد طبیعی یا کند تر باشد اکوکاردیوگرافی روش درست برای بررسی دقیق قلب خواهد بود.

اگر شخصی با حملات قلبی مواجه باشد و گرفتگی های خفیف را تجربه کند به واسطه اکوکاردیوگرافی سلامت قلب مورد بررسی قرار می‌ گیرد.

هر گونه نقص در قلب مانند بزرگ شدن آن، کمبود جریان خون و یا نقص های مادرزادی را به واسطه اکوکاردیوگرافی بررسی می‌ کنند.

ناگفته نماند که با این روش دریچه قلب به طور کامل مورد بررسی قرار داده میشود و در صورت هرگونه مشکل می توانند به وجود آن پی ببرند.

با این حال تصلب شرایین یا هرگونه بیماری شریان کرونری به واسطه اکوکاردیوگرافی قابل بررسی و تشخیص می باشد.

توجه داشته باشید که اکوکاردیوگرافی یا اکوی قلب روشی آسان و کم خطر است که متخصصان می‌ توانند با انجام این فرایند بسیاری از آسیب های مربوط به قلب را شناسایی کرده و تشخیص درستی برای بهبود بیماری ها خواهند داد.

زمان مناسب برای استفاده از اکوکاردیوگرافی

زمان مناسب برای استفاده از اکوکاردیوگرافی
زمان مناسب برای استفاده از اکوکاردیوگرافی

بسیاری از متخصصان و پزشکان انجام اکوکاردیوگرافی را روشی کاربردی برای تشخیص و درمان عوارض قلبی می دانند، اما مسئله این است که چه زمانی از اکوکاردیوگرافی استفاده میشود و برای تشخیص کدام آسیب ها و بیماری ها کاربرد دارد.

زمانی که فردی با درد در ناحیه قلب به پزشک مراجعه می‌ کند و یا گرفتگی شدید در قفسه سینه احساس می‌ کند، متخصصان از اکوکاردیوگرافی استفاده کرده تا بتوانند وضعیت قلب را به طور دقیق بررسی کنند.

به واسطه‌ اکو کاردیوگرافی هرگونه مشکلات دریچه و حفره های قلب مشخص میشود و متخصصان با این روش می‌ توانند علت درد قفسه سینه و تنگی نفس و سایر مشکلات مربوط به قلب را به راحتی مشاهده کرده و تشخیص دهند که کدام درمان برای فرد مناسب تر است.

اگر بعد از تولد و به صورت مادرزادی نقصی در قلب وجود داشته باشد تنها به واسطه اکوکاردیوگرافی این عوارض نمایان خواهد شد، اگر تپش قلب برای فرد اتفاق بیفتد اکوکاردیوگرافی روشی کاربردی برای بررسی این عارضه است.

همچنین در مواردی که فشاری به صورت ضربه ای در قفسه سینه تجربه میشود به واسطه این فرایند کاربردی قابل بررسی می باشد.

با این حال باید بدانید که اگر قلب آسیب ببینند نارسایی کلیه، سکته های مغزی، بیماری های عفونی و غیر اتفاق می‌ افتد پس بهتر است که اگر پزشک اکو کاردیوگرافی را برای شما تجویز می کند تا از سلامت قلب مطمئن شود حتما این فرآیند را انجام داده و تحت نظر متخصصان از سلامت خود محافظت کنید.

‌ کاردیوگرافی روشی نوین، کم عارضه و کاربردی برای بررسی آسیب های مربوط به این عضو حیاتی است، پس بهتر است از سلامت خود محافظت کرده و این روش کاربردی را تحت نظر متخصصان ماهر و با تجربه و توسط دستگاه های پیشرفته انجام دهید.

با این شرایط تشخیص درست توسط پزشک اعلام شده و مشکل پیش آمده به سرعت بهبود پیدا می کند و فرد وارد دوره های درمانی سنگین و سخت نخواهد شد و آسیب های جانبی و بیماری‌ های خطرناک را تجربه نخواهد کرد.

ضرورت انجام الکتروکاردیوگرافی

ضرورت انجام الکتروکاردیوگرافی
ضرورت انجام الکتروکاردیوگرافی

یکی از اندام های حیاتی بدن قلب است که از بعد به وجود آمدن نطفه شروع به فعالیت کرده و تا آخرین لحظه عمر به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

برخی از افراد به دلایل مختلف ممکن است آسیب هایی را در ناحیه قلب تجربه کنند که برخی از آنها بر اثر مسائل ژنتیکی و یا بر اثر سایر بیماری های زمینه ای اتفاق می افتد.

اما باید بدانید که قلب عضوی بسیار حساس و آسیب پذیر است و باید حتماً سلامت آن را مرتبا بررسی کرده تا در صورت بروز هرگونه آسیب هر چه سریع‌ تر اقدامات لازم را برای درمان انجام دهید.

متخصصان و پزشکانی که در زمینه قلب فعالیت دارند روش های کاربرد را در پیش گرفته تا بتوانند هرچه سریع تر و به صورت دقیق آسیب‌ های احتمالی مربوط به قلب را بررسی کرده و تشخیص درستی را اعمال نمایند.

یکی از روش هایی که امروزه در بین پزشکان بسیار مرسوم و کاربردی است اکوکاردیوگرافی یا اکوی قلب می باشد که به واسطه این فرایند ساده و کاربردی می توانند وضعیت قلب را بررسی کرده و هر گونه بیماری های احتمالی را تشخیص خواهد داد.

مطالعه بیشتر  تنگی دریچه میترال

اکو کاردیوگرافی قلب روش آسان و کاربردی است و تمامی افراد در گروه‌ های سنی مختلف می‌ توانند این فرآیند را انجام دهند.

اکوگاردیوگرافی حتی اگر سالانه انجام شود هیچ گونه خطری برای سلامت شخص نداشته و عارضه ای همراه نخواهد داشت، با این حال شما می توانید برای بررسی قلب این روش کاربردی و دقیق را انجام داده و تحت نظر متخصصان عوارض احتمالی را برطرف نمایید.

برای انجام اکوکاردیوگرافی بیمار باید در وضعیت مناسبی قرار بگیرد و به دستگاه های خاص متصل شده و در آرامش کامل فرایند اکوی قلب انجام می پذیرد.

متخصصان فرد را در حالتی مناسب و ساکن قرار می دهند تا تشخیص دهند که آیا زمانی که شخص در حالت سکون است ضربان قلب تند و نامنظم را دارا بوده و آیا مشکلات جانبی و نشانه های بیماری های قلبی را در این وضعیت تجربه می‌ کند یا خیر.

با استفاده از اکو قلب وضعیت این عضو به طور دقیق در هر لحظه ثبت میشود و متخصصان با بررسی نوار قلب می توانند تشخیص دهند که آیا شخص در معرض آسیب های خطرناک قرار دارد یا خیر.

نحوه تشخیص بیماری قلبی با اکو کاردیو گرافی

نحوه تشخیص بیماری قلبی با اکو کاردیو گرافی
نحوه تشخیص بیماری قلبی با اکو کاردیو گرافی

داشتن اطلاعات کاربردی در مورد فرایند اکوکاردیوگرافی سبب میشود تا افراد بتوانند با افزایش آگاهی خود این روش را با اطمینان بالاتری انجام داده و از بسیاری از آسیب‌ های قلبی مطمئن شوند.

اکوکاردیوگرافی نوعی تصویربرداری است که به واسطه امواج صوتی اتفاق می‌ افتد و هیچ گونه ضرری برای سلامتی بدن به همراه ندارد، با انجام اکوکاردیوگرافی متخصصان می توانند اندازه و حجم حفره های قلب را بررسی کرده و با این شرایط مسیر و حرکت خون را به طور دقیق بررسی خواهند کرد.

البته در چنین شرایطی سرعت جریان خون و حجم خون ورودی و خروجی به بطن ها و میزان جهش آنها نیز به طور دقیق رویت میشود.

اکوکاردیوگرافی روشی بسیار کاربردی و دقیق برای بررسی وضعیت سلامت قلب است، مقدار و حجم پمپاژ خون را بررسی کرده و می‌ تواند عملکرد درست قلب را به طور دقیق نشان دهد، اگر آسیبی در ماهیچه های قلبی وجود داشته باشد به واسطه اکو کاردیو گرافی مشخص خواهد شد.

این امواج صوتی هیچ گونه اختلال در سلامت بدن ایجاد نکرده و پزشکان می‌ توانند به طور دقیق به واسطه این عکس برداری کاربردی از سلامت ناحیه قلب مطلع شوند،.

اگر آسیبی برای دریچه قلب و ماهیچه های قلب به وجود آمده باشد و یا فرد از بیماری های مادرزادی رنج ببرد به واسطه‌ی اکوکاردیوگرافی نمایان میشود و متخصصان می‌ توانند علت هرگونه آریتمی قلبی را به طور دقیق بررسی کنند.

با استفاده از اکو کاردیوگرافی تشخیص پزشکان دقیق تر میشود و می توانند اقدامات لازم را برای باز کردن رگ های قلب، انواع جراحی مربوط به دریچه و یا بالون را نیز انجام دهند.

در هر صورت اکوکاردیوگرافی تصویری دقیق از بخش های مختلف قلب را در اختیار پزشک قرار می دهد که قطعاً تشخیص آسیب اتفاق افتاده و روش های درمانی با کیفیت بالاتر و نتیجه مطلوب تر انجام خواهد شد.

شرایط انجام اکوکاردیوگرافی

شرایط انجام اکوکاردیوگرافی
شرایط انجام اکوکاردیوگرافی

زمانی که پزشکان فرایند اکوکاردیوگرافی را انجام می‌ دهند فرد بیمار باید شرایطی مناسبی داشته باشد تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

در چنین موقعیتی متخصصان توصیه می کنند که به هیچ عنوان نباید مو بین گیرنده‌ های اکوکاردیوگراف و پوست افراد باشد.

اگر آقایان در ناحیه سینه موهای بلند دارند باید حتما آنها را تراشید تا روند اکوکاردیوگرافی با دقت بالاتری انجام پذیرد.

برای انجام این فرآیند به هیچ عنوان نباید ساعت و لوازم فلزی و انواع طلا را با خود به همراه داشته باشید، سعی کنید که هنگام انجام این فرایند به هیچ عنوان حرکت نکرده و به آرامی نفس بکشید.

رعایت همین چند نکته ساده سبب میشود تا نتیجه حاصل از اکوکاردیوگرافی با کیفیت بالاتر و خطای محدودتر حاصل شود و در این شرایط متخصصان تشخیص درستی را اعمال خواهند کرد.

مسئله مهمی که باید بدانید این است که اکوکاردیوگرافی در شرایط خاصی انجام میشود، اگر قرار باشد سلامت قلب بررسی شود در حالت سکون و یا هنگام ورزش باید این فرایند انجام پذیرد.

معمولاً سنسورهایی که به مانیتور متصل هستند را بر روی قلب قرار داده و فرد در حالت سکون و آرامش و یا در هنگام انجام فعالیت بر روی تردمیل باید نوار قلب را ثبت نماید، متخصصان در وضعیت های مختلف عملکرد قلب را بررسی کرده تا تشخیص دهند که آیا شخص درگیر مشکلات قلبی می باشد یا خیر.

انجام اکوکاردیوگرافی روشی مطمئن برای بررسی سلامت قلب است اگر این فرایند انجام شود و بتوانید هر چه سریع تر از عوارض احتمالی قلب مطمئن شوید.

خطرات محدودتری قلب را تهدید کرده و همواره سلامت افراد با یک دارو درمانی ساده و بدون ‌نیاز به انجام درمان های پیشرفته حفظ خواهد شد و دیگر نیازی به درمان های سخت و یا انجام عمل‌ های جراحی پرخطر نخواهد بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *